Çocukların Büyüme ve Gelişiminde Sağlıklı Beslenmenin Önemi

Ücretsiz Seminer Programı 12 Temmuz Çarşamba Saat 20:00'de Başlayacaktır.

Seminer Programı Youtube ve Zoom ortak yayını yapılacak olup, Dr. Öğretim Üyesi Gökçen DOĞAN tarafından gerçekleştirilecektir.

Seminer Programına Katılım İçin Kayıt Formunu Doldurmanız Gerekmektedir. Kayıt Formu İçin Tıklayınız.

Seminer Programı Esnasında Yoklama Alınacaktır ve Yoklamaya Katılan katılımcılarımıza Ücretsiz e-Devlet üzerinden Katılım Belgesi Gönderimi yapılacaktır. Katılım Belgesine Sahip Olarak bu belgeleri cv’nize eklebilir, kişisel gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.

Giriş bilgisi programın başlamasına yakın, kayıt olan kişilere sms üzerinden iletilecektir.

Seminer Programlarından haberdar olmak için lokman.sem instagram hesabımızı takip edebilir, seminerlerin devamı için programımızı arkadaşlarınız ile paylaşarak bize destek olmanızı rica ederiz.

Yoklama Formlarını eksiksiz doldurmanız durumunda 1 adet Bilgilendirme Semineri başlığında katılım belgesi iletilecektir.

Eğitim esnasında bir veya daha fazla yoklama formu iletilecektir.

Ücretsiz katılım belgesine hak kazanabilmek için tüm formların doldurulması gerekir.

Katılımınız için teşekkür ederiz.