Bordrolama Eğitimi: Üniversite Onaylı Sertifika Programı

Bordrolama eğitimi, işverenler ve insan kaynakları profesyonelleri için çalışanların maaşlarının doğru ve yasalara uygun şekilde hesaplanmasını, ödenmesini ve raporlanmasını sağlayan bir eğitim programıdır. Bu eğitim, bordro süreçlerinin detaylarına inerek, ücret hesaplama yöntemleri, sigorta primleri, vergi kesintileri, fazla mesai ödemeleri, kıdem tazminatları ve diğer yasal yükümlülükler hakkında bilgi verir. Ayrıca, bordro yazılımlarının kullanımı ve bordro süreçlerinin optimizasyonu gibi pratik konuları da kapsar. Amaç, katılımcıların bordro işlemlerini doğru, etkin ve yasalara uygun bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlamaktır.

Programın Amacı Nedir?

Bordrolama eğitiminin amacı, katılımcılara çalışan maaşlarının doğru ve yasalara uygun şekilde hesaplanması, ödenmesi ve raporlanması için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmaktır. Bu eğitim, işverenler ve insan kaynakları profesyonellerinin bordro süreçlerinde hata yapma riskini minimize etmeyi, yasal düzenlemelere tam uyumu sağlamayı ve bordro işlemlerini daha verimli ve etkin bir şekilde yürütmeyi hedefler. Ayrıca, katılımcıların bordro yazılımlarını etkili bir şekilde kullanabilmeleri ve bordro süreçlerini optimize edebilmeleri için pratik bilgiler sunar. Bu sayede, işletmelerin yasal yükümlülüklerini yerine getirirken, çalışan memnuniyetini de artırmaları amaçlanır.

Dersler Nasıl Gerçekleşmektedir?

Uzaktan eğitim modelimiz ile kayıt işlemlerinizi gerçekleştirmenizin ardından, öğrenci sisteminiz açılacaktır. Kullancı adı ve şifreniz ile sisteme giriş yaparak eğitim videolarını izlemeye başlayabilirsiniz.

Sertifikamı Nasıl Alabilirim?

Eğitim sonunda üniversite onaylı sertifanız e-Devlet üzernden tarafınıza aktarılacaktır. Ayrıca dilemeniz durumunda sertifikanızı tranksriptli, ingilizce veya fiziki seçeneklerini tercih ederekte alabilirsiniz.

Eğitime Kayıt Olmak İstiyorum?

Buraya tıklayarak, ilgili eğitime ulaşabilir ve eğitime başvuru yapabilirsiniz. Başvuru işlemlerinizi başarıyla tamamlamanızın ardından öğrenci sisteminize giriş yaparak eğitime başlayabilirsiniz.