Kızılay KPSS Şartsız Çağrı Merkezi Personeli Alımı Yapacak!

Türk Kızılayı, kadro eksikliklerini gidermek amacıyla yeni personel alımını duyurdu. Bu kapsamda, özellikle çağrı merkezi alanında görevlendirilmek üzere çalışan arayışı içindedir. İlgilenen adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı gibi bir şartı yerine getirmeleri gerekmiyor.

Çağrı Merkezi Personeli Olmak İçin Gerekenler:

• Adayların en az bir yıl çağrı merkezi tecrübesine sahip olmaları tercih edilmektedir.
  • Üniversite mezunu olmak.
  • Arapça’yı ileri seviyede bilmek ve Türkçe’yi akıcı şekilde konuşabilmek.
  • Müşteri hizmetleri alanında deneyimli olmak avantaj sağlar.
  • Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilmek.
  • İyi dinleme, empati kurabilme, etkili geri bildirim verebilme ve telefon üzerinden etkili iletişim kurabilme becerileri.
  • Veri girişi konusunda deneyimli olmak ve formlara veri girişini hızlı ve doğru bir şekilde yapabilmek.
  • Sonuç ve çözüm odaklı çalışmak.
  • Kendini net bir şekilde ifade edebilmek.
  • Çoklu görevlerde çalışabilme ve zamanı etkin yönetebilme.
  • Sabırlı, öğrenmeye açık ve gelişime istekli olmak.
  • Kendi başına karar alabilme ve sorumluluk üstlenebilme.
  • Analitik düşünme yeteneğine sahip olmak.
  • Görevlerin takibini yapabilme ve işleri başarıyla sonuçlandırabilme.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiğin olmaması.
  • Stres yönetiminde başarılı olmak.
  • Takım çalışmasına uyum sağlayabilme.

Türk Kızılay’a başvurmak isteyen adaylar, resmi web sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Bu fırsatı değerlendirmek ve Türk Kızılay’ın bir parçası olmak isteyen herkesi başvuru yapmaya davet ediyoruz.

Çağrı Merkezi Personeli Eğitimi Sertifika Programı

Sertifika Programı, Kızılay'ın başvuru aşamasında alım yapacağı personellerden talep ettiği şartları içermekte olup, programı bitrdiğinizde Çağrı Merkezi Personeli mesleği hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz.

Çağrı Merkezi Personeli Eğitimi Sertifika Programını alarak eğitim sonunda size verilen üniversite onaylı ve e-Devlet üzerinden aktarılan sertifikanızı CV'nize ekleyerek işe alım sürecinde avantajlı konuma gelebileceksiniz.

Eğitim hakkında detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız.