Autodesk Inventor Temel Seviye Sertifikası Nedir, Nasıl Alınır?

Autodesk Inventor Temel Seviye Sertifikası, Autodesk Inventor yazılımının temel düzeyde kullanımını belgeleyen bir sertifikadır. Autodesk Inventor, 3D modelleme ve tasarım için kullanılan bir CAD (Computer-Aided Design) yazılımıdır.

Autodesk Inventor Temel Seviye Sertifikası almak için Autodesk Inventor yazılımını kullanma ve temel düzeyde tasarım becerilerini geliştirmeniz gerekmektedir. Bu sertifikayı almak için Autodesk tarafından sunulan eğitim programlarına katılmanız önerilir. Bu programlar, yazılımın temel işlevlerini ve tasarım süreçlerini öğretir ve pratik çalışmalar üzerinde uygulama imkanı sunar.

Eğitim programını tamamladıktan sonra, Autodesk Inventor Temel Seviye Sertifikası almak için bir değerlendirme sürecine tabi tutulmanız gerekebilir. Bu süreç, yazılımı kullanma becerilerinizi ve temel tasarım yetkinliklerinizi değerlendirmeyi içerebilir. Değerlendirme, örnek projeler üzerinde çalışma, tasarım ödevleri veya yazılı sınavlar gibi yöntemlerle gerçekleştirilebilir. Başarılı bir değerlendirmeden sonra, Autodesk Inventor Temel Seviye Sertifikasını alırsınız.

Eğitim İçeriği Hakkında Bilgi Almak İçin TIKLAYINIZ