Python ile Veri Bilimi ve Makine Öğrenmesi Eğitimi Nedir

Python ile Veri Bilimi ve Makine Öğrenmesi Eğitimi

Python ile Veri Bilimi ve Makine Öğrenmesi Eğitimi, Python programlama dilini kullanarak veri analizi, veri görselleştirme ve makine öğrenmesi gibi konuları öğreten bir eğitim programını ifade eder. Bu eğitim, katılımcılara Python'un veri bilimi ve makine öğrenmesi alanında kullanımını öğreterek, veri odaklı kararlar alabilme ve tahmin modelleri oluşturma becerilerini geliştirmeyi amaçlar.

Python ile Veri Bilimi ve Makine Öğrenmesi Eğitimi, katılımcılara Python programlama dilinin temellerini öğretir. Program, Python dilinde değişkenler, döngüler, koşullu ifadeler ve fonksiyonlar gibi temel programlama kavramlarına odaklanır. Katılımcılar, Python dilini etkin bir şekilde kullanarak veri analizi ve makine öğrenmesi işlemlerini gerçekleştirebilir hale gelirler.

Python ile Veri Bilimi ve Makine Öğrenmesi Eğitimi, katılımcılara veri analizi tekniklerini öğretir. Program, veri toplama, veri temizleme, veri keşfi ve veri dönüşümü gibi adımları ele alır. Katılımcılar, Python kütüphanelerini kullanarak veri setlerini analiz edebilir, veri görselleştirmesi yapabilir ve veri hikayelerini anlama konusunda yetkinlik kazanırlar.

Python ile Veri Bilimi ve Makine Öğrenmesi Eğitimi, katılımcılara makine öğrenmesi algoritmalarını öğretir. Program, denetimli ve denetimsiz öğrenme, sınıflandırma, regresyon, kümeleme ve boyut indirgeme gibi temel makine öğrenmesi kavramlarını ele alır. Katılımcılar, Python kütüphanelerini kullanarak makine öğrenmesi algoritmalarını uygulayabilir, model eğitimi ve değerlendirme süreçlerini gerçekleştirebilirler.

Python ile Veri Bilimi ve Makine Öğrenmesi Eğitimi Hakkında Detaylı Bilgi İçin:

Python ile Veri Bilimi ve Makine Öğrenmesi Eğitimi